Bruk gamingfunksjoner på Chromebook

Du kan forbedre gamingopplevelsen din med gamingfunksjoner på enkelte Chromebook-enheter.

Viktig: Funksjonene nedenfor gjelder bare for disse Chromebook-enhetene:

• Acer Chromebook 516 GE
  • ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip
    • ASUS CX55 Flip støtter ikke RGB-tastaturet.
  • Lenovo Ideapad Gaming Chromebook

Bruk appoversikten til å finne og laste ned spill

1. I hjørnet av skjermen velger du appoversikten .
  2. Søk etter en spilltittel eller et søkeord i søkefeltet øverst.
    • Hvis du allerede har lastet ned spillet, velger du det for å spille det.
    • Hvis du ikke har lastet ned spillet, kan du kjøpe det via andre spilltjenester, for eksempel Play-butikken eller GeForce NOW.
  3. Hvis du velger å kjøpe spillet, følger du veiledningen på skjermen.

Endre fargen på RGB-tastaturet

For å tilpasse gamingopplevelsen kan du velge fargene på tastaturets baklys.

Illustrasjon av tastaturets baklys

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Angi bakgrunn og stil i «Personlig tilpasning»-delen.
  4. Velg en egendefinert farge nederst under «Tastaturets baklys».
    • Tips: Standardtastaturfargen er basert på den nåværende bakgrunnen din.

Finn flere spill og tilbud

Du kan finne spill og tilbud og finne ut mer om gaming i ChromeOS her.