Brug spilfunktioner på din Chromebook

Du kan forbedre din spiloplevelse med spilfunktionerne på visse Chromebooks.

Vigtigt! Funktionerne nedenfor er kun tilgængelige på disse Chromebook-enheder:

• Acer Chromebook 516 GE
  • ASUS Chromebook Vibe CX55 Flip
    • ASUS CX55 Flip understøtter ikke RGB-tastaturet.
  • Lenovo Ideapad Gaming Chromebook

Brug applisten til at finde og downloade spil

1. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Søg efter en spiltitel eller et søgeord i søgefeltet øverst på skærmen.
    • Hvis du allerede har downloadet spillet, skal du vælge det for at spille.
    • Hvis du ikke har downloadet spillet, kan du købe det via andre spiltjenester, f.eks. Play Butik og GeForce NOW.
  3. Hvis du vælger at købe spillet, skal du følge vejledningen på skærmen.

Skift farven på dit RGB-tastatur

Du kan tilpasse din spiloplevelse ved at vælge, hvilken farve dit tastaturs baggrundsbelysning skal have.

Illustration af tastaturets baggrundsbelysning

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Konfigurer baggrund og stil i sektionen "Tilpasning".
  4. Vælg din tilpassede farve nederst under "Tastaturlys".
    • Tip! Tastaturets standardfarve er baseret på din aktuelle baggrund.

Find flere spil og tilbud

Du kan finde spil og tilbud og få flere oplysninger om spil i ChromeOS her.