Administrer beskyttelsen af privatliv på din skærm

Din Chromebook har muligvis en kamerasensor, der låser din skærm, når du ikke er ved enheden. Sensoren sørger også for, at enheden forbliver tændt, når du er foran den. I brugervejledningen til din Chromebook kan du se, om enheden har denne funktion. Hvis du ikke er sikker, kan du kontakte producenten.

Vigtigt! Du skal aktivere funktionen for at bruge kamerasensoren til beskyttelse af privatliv på skærmen. Kamerasensoren gemmer eller sender ikke data eller billeder til Google.

Lås din skærm, når du forlader enheden

Du kan indstille din Chromebook til at dæmpe lyset og derefter låse, når den ikke er i brug. Når du aktiverer denne indstilling, dæmpes skærmens lysstyrke efter 10 sekunder. Indstillingen sørger også for, at skærmen forbliver tændt i op til 15 minutter, når du er foran enheden – også selvom du ikke bruger den.

1. Nederst til højre skal du vælge klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. I venstre side skal du vælge Sikkerhed og privatliv og derefter Privat skærm.
  3. Aktivér Lås ved manglende tilstedeværelse.
    • Hvis du vil ændre, hvor længe din Chromebook venter med at låse, når du er gået væk fra den, skal du flytte skyderen ud for "Tid inden låsning" til 30, 60, 120 eller 180 sekunder.

Få underretninger, når andre kigger med på din skærm, og skjul dine notifikationer.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig på Lenovo IdeaPad Flex 5i Chromebook.

Når andre kigger på din skærm, vises privatlivsikonet ud for klokkeslættet, og du får en underretning med teksten "Nogen kigger med på din skærm". Din Chromebook kan også skjule notifikationer, når andre kigger med på din skærm. Du kan se, hvilken app der har sendt notifikationen, men indholdet skjules.

1. Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. I venstre side skal du klikke på Sikkerhed og privatliv og derefter Privat skærm.
  3. Aktivér Visningsbeskyttelse.
  4. Du kan beskytte dit privatliv yderligere ved at vælge Skjul notifikationsindhold, når der registreres en anden person.