Gestionar la privadesa d'una pantalla

És possible que el vostre Chromebook tingui un sensor de càmera que bloquegi la pantalla quan estigueu absent i la mantingui activa quan us trobeu davant del dispositiu. Per saber si el vostre Chromebook té aquesta funció, consulteu les instruccions de funcionament del dispositiu. Si no ho teniu clar, podeu contactar amb el fabricant.

Important: per utilitzar el sensor de càmera per a la privadesa de la pantalla, heu d'activar la funció. El sensor de càmera no desa ni envia cap dada o imatge a Google.

Bloquejar una pantalla en marxar

Podeu establir que el vostre Chromebook s'atenuï i que, després, es bloquegi quan no s'estigui fent servir. Si activeu aquesta opció de configuració, la pantalla s'atenuarà al cap de 10 segons. Encara que no interaccioneu amb el dispositiu, aquesta opció de configuració també mantindrà la pantalla activa fins a 15 minuts més quan sigueu al davant.

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora i, a continuació, Configuració .
  2. A l'esquerra, seleccioneu Privadesa i seguretat i, a continuació, Privadesa de la pantalla.
  3. Activeu l'opció Bloqueja en sortir.
    • Per canviar el temps que el Chromebook espera per bloquejar-se després que marxeu, al costat de l'opció "Temps fins al bloqueig", moveu el control lliscant a 30, 60, 120 o 180 segons.

Rebre alertes quan altres persones mirin la pantalla i amagar les notificacions

Important: aquesta funció només està disponible al Chromebook Lenovo IdeaPad Flex 5i.

Quan altres persones mirin la vostra pantalla, es mostrarà la icona de privadesa al costat de l'hora i rebreu una alerta amb el missatge "Algú està mirant la teva pantalla". El Chromebook també pot amagar les notificacions quan altres persones mirin la vostra pantalla. Podreu veure quina aplicació ha enviat la notificació, però el contingut s'amagarà.

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora i, a continuació, Configuració .
  2. A l'esquerra, seleccioneu Privadesa i seguretat i, a continuació, Privadesa de la pantalla.
  3. Activeu l'opció Protecció antimirades.
  4. Per protegir encara més la vostra privadesa, seleccioneu Amaga el contingut de la notificació quan es detecti una altra persona.