Beheren wie de talen van je apparaat kan vinden

Je handschrift- en andere taalcontent kunnen worden gedownload of gevonden op je Chromebook als je bepaalde functies gebruikt. Als je je Chromebook met anderen deelt, kunnen ze deze content en je voorkeurstalen vinden.

De taal van je apparaat wijzigen

Andere mensen kunnen de taalinstelling van je Chromebook (die functies zoals menu's beheert) zien als ze je apparaat gebruiken. Als je niet wilt dat anderen je gekozen taal kunnen vinden, wijzig je de instelling van het apparaat.

Een invoermethode of toetsenbordtaal verwijderen

Als je je Chromebook met anderen deelt, kunnen ze je invoermethode vinden en gebruiken. Dit wordt ook wel de toetsenbordtaal genoemd. Als je niet wilt dat anderen je invoermethode vinden, kun je deze verwijderen.

1. Selecteer rechtsonder de tijd en dan Instellingen Instellingen.
  2. Selecteer links de optie Geavanceerd en dan Talen en invoer.
  3. Selecteer in het gedeelte Talen en invoer de optie Invoer.
  4. Selecteer onder Invoermethoden naast de invoer die je wilt verwijderen de optie Verwijderen Verwijderen.