Gestionar qui pot trobar els idiomes del dispositiu

Quan utilitzeu determinades funcions, és possible que es baixi o es trobi l'escriptura a mà i altres continguts de l'idioma al Chromebook. Si compartiu el Chromebook amb altres persones, és possible que trobin aquest contingut i els vostres idiomes preferits.

Canviar l'idioma del dispositiu

És possible que altres persones descobreixin la configuració d'idioma del vostre Chromebook, que controla funcions com ara els menús, quan utilitzin el vostre dispositiu. Si no voleu que els altres sàpiguen quin idioma heu triat, canvieu la configuració del dispositiu.

Suprimir un mètode d'introducció de text o un idioma del teclat

Quan compartiu el Chromebook amb altres persones, poden trobar i utilitzar el mètode d'introducció, que també es coneix com a "idioma del teclat". Si no voleu que se'ls mostri, podeu suprimir el mètode d'introducció de text.

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora i, a continuació, Configuració Configuració.
  2. Al tauler de l'esquerra, seleccioneu Configuració avançada i, a continuació, Idiomes i introducció de text.
  3. A la secció "Idiomes i introducció de text", seleccioneu Introducció de text.
  4. A "Mètodes d'introducció de text", al costat de l'entrada que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix Suprimeix.