Canviar l'idioma o la veu del text parlat

Podeu personalitzar la veu que us llegeix el text en veu alta.

Canviar l'idioma o la veu de la funció Escolta la selecció

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora o premeu Alt+Maj+s.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Text a parla", seleccioneu Personalitza la configuració de veu.
  4. Personalitzeu la veu d'Escolta la selecció:
    • Canviar l'idioma i la veu preferida: a "Veu", trieu l'idioma i el tipus de veu que vulgueu escoltar.
    • Canviar a una veu natural: per utilitzar una veu més realista, seleccioneu Fes servir la veu natural quan el dispositiu estigui connectat. Quan trieu una veu natural, per processar la veu, el text que seleccioneu s'enviarà a Google.

Canviar l'idioma, la veu o el volum de text a parla

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora o premeu Alt+Maj+s.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Text a parla", seleccioneu Configuració de la veu de text a parla
    • A "Motors de veu", seleccioneu Configuració i trieu una veu:
      • Chrome OS TTS: les veus s'assemblen més a una veu humana i responen molt bé.
      • eSpeak: les veus estan disponibles en més idiomes, però es nota més que estan generades per ordinador.
    • A "Propietats de la veu", trieu la velocitat, el to i el volum.

Comprar veus personalitzades

Podeu comprar veus a Acapela per personalitzar la veu que us llegeix el text en veu alta a Chromebook. A més de les veus disponibles de manera predeterminada, podeu triar entre més de 100 veus i més de 30 idiomes.
  1. Aneu a Chrome Web Store i cerqueu Acapela TTS Engine
  2. Seleccioneu Afegeix a Chrome i després Afegeix l'extensió.
  3. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora. També podeu prémer Alt+Maj+s.
  4. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  5. Seleccioneu Configuració de la veu de text a parla.
  6. A "Motors de veu", al costat de l'opció "Acapela TTS Engine", seleccioneu Configuració.
  7. Seleccioneu les veus que vulgueu comprar.
  8. Torneu a Configuració de la veu de text a parla i, a "Veus preferides", trieu la veu que vulgueu fer servir.