Començar a utilitzar CloudReady Home

Podeu instal·lar CloudReady a l'ordinador o al Mac per poder tenir funcions similars a les del Chromebook a l'ordinador, com ara l'emmagatzematge en núvol i les aplicacions web. CloudReady és un sistema operatiu de codi obert.

Important: no es pot utilitzar CloudReady amb Comptes de Google gestionats amb Family Link, o en mode de convidat abans del primer inici de sessió. No es pot utilitzar l'Assistent de Google ni Google Play Store amb CloudReady. Obteniu més informació sobre les diferències entre CloudReady i Chrome OS.

Requisits mínims de maquinari

Obtenir CloudReady

Compilar l'instal·lador USB

No cal que l'ordinador que feu servir per crear l'instal·lador USB sigui el mateix en què voleu instal·lar CloudReady. Si sou usuari de Mac o de Chrome OS, us recomanem que canvieu temporalment a un ordinador Windows per crear l'instal·lador USB de CloudReady.

Amb USB Maker automàtic (opció recomanada)

CloudReady USB Maker només s'executa a Windows 7 i versions posteriors.

Pas 1: baixeu CloudReady USB Maker

A neverware.com, seleccioneu Cloud Ready Editions i, a continuació, Home i, a continuació, Install Home Edition (Instal·la l'edició Home).

Pas 2: obriu CloudReady USB Maker

1. A la carpeta "Baixades", trieu l'aplicació cloudready-usb-maker.
  2. Seleccioneu en totes les sol·licituds de seguretat de Windows que s'obrin.

Pas 3: creeu l'instal·lador USB

1. Seguiu les instruccions en pantalla per crear la unitat USB de CloudReady.
  2. Extraieu la memòria USB.
Instal·lació manual

Pas 1: obteniu el fitxer de CloudReady

A neverware.com, seleccioneu Cloud Ready Editions i, a continuació, Home i, a continuació, Install Home Edition (Instal·la l'edició Home).

Pas 2: afegiu l'Eina de recuperació de Chromebook al navegador Chrome

1. Aneu a Chrome Web Store.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Afegeix a Chrome.
  3. Quan se us demani, seleccioneu Afegeix l'extensió. Ara, l'Eina de recuperació de Chromebook ja està instal·lada com a extensió al navegador Chrome.

Pas 3: creeu l'instal·lador USB

Important: amb aquest pas s'esborra la unitat de mitjans. Cal anar amb compte.

1. Obriu el navegador Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Extensions i, a continuació, Eina de recuperació de Chromebook
  3. A la part superior dreta, seleccioneu Configuració Configuració i, a continuació, Utilitza una imatge local.
  4. A la carpeta "Baixades", trieu el fitxer cloudreadyXXXX.bin.zip.
  5. Quan se us demani, inseriu la memòria USB, trieu el mitjà de recuperació que vulgueu fer servir i seleccioneu Continua.
  6. Extraieu la memòria USB.

Instal·lació i configuració

Podeu executar CloudReady directament des de l'USB o instal·lar-lo al vostre dispositiu certificat amb l'instal·lador USB de CloudReady que heu creat al pas anterior.

Important: la instal·lació completa és opcional. Si decidiu instal·lar-lo, CloudReady sobreescriurà totes les dades de la unitat de disc dur. Us recomanem que tingueu una còpia de seguretat actualitzada de les vostres dades abans d'instal·lar CloudReady.

Pas 1: arrencada i instal·lació

1. Amb el dispositiu apagat, connecteu l'instal·lador USB.
  2. Enceneu el dispositiu mentre premeu repetidament la tecla d'arrencada. S'obre un menú amb les opcions d'arrencada.
  3. Al menú, seleccioneu el vostre instal·lador USB.
    • Consell: l'instal·lador USB es mostra com a "Dispositiu USB", "Emmagatzematge USB" o un nom que coincideix amb la marca del fabricant de la unitat USB.
  4. Quan CloudReady s'inicia, s'obre una pantalla que diu: "Welcome!" (Et donem la benvinguda).
  5. Des de la pantalla de benvinguda, seleccioneu Let's go (Som-hi).
    • Important: si no voleu instal·lar CloudReady a l'emmagatzematge intern del dispositiu, aneu al pas 2.3 (a continuació) per executar-lo des de l'USB.
  6. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora i, a continuació, Install OS (Instal·la el sistema operatiu).
  7. Quan se us demani, seleccioneu Install CloudReady (Instal·la CloudReady).
  8. Seguiu les instruccions en pantalla per esborrar la unitat de disc dur i instal·lar CloudReady. Quan la instal·lació hagi finalitzat, deixeu que el dispositiu s'apagui automàticament.
    • Consell: aquest procés pot tardar fins a 20 minuts a completar-se.

Pas 2: configuració

1. Amb el dispositiu apagat, traieu l'instal·lador USB.
    • Consell: abans de treure l'instal·lador USB, feu servir el teclat o el ratolí tàctil per comprovar que el dispositiu estigui completament apagat.
  2. Enceneu el dispositiu.
  3. Des de la pantalla de benvinguda, seleccioneu Let's go (Som-hi).
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per configurar la Wi-Fi i el consentiment per a l'ús de les dades.
  5. Inicieu la sessió amb el vostre Compte de Google.

Resoldre problemes relacionats amb CloudReady al dispositiu

Per obtenir ajuda amb l'edició Home, doneu una ullada als temes i fòrums de la comunitat o a la base de coneixement de CloudReady.