"Denne webside er ikke tilgængelig"

Denne meddelelse underretter dig om, at Google Chrome ikke kunne finde og indlæse den webside, du har anmodet om. Følg nedenstående vejledning for at løse problemet.

Tjek webadressen

Hvis du ser meddelelsen "ERR_NAME_NOT_RESOLVED" eller "ERR_CONNECTION_REFUSED" i browservinduet, skal du følge denne vejledning:

1. Tjek webadressen i adresselinjen for at sikre, at du går til den korrekte webside.
  2. Hvis det er den rigtige webadresse, kan du prøve at åbne den samme webside på en anden computer, der er forbundet til det samme netværk.
  3. Hvis ingen af computerne kan åbne websiden, bør du kontrollere, om du har forbindelse til internettet. Hvis du har det, kan det være, at websiden er nede.

Slet dine cookies

Cookies er filer, der er oprettet af websites, du har besøgt, for at gemme browseroplysninger, som f.eks. dine præferencer for websitet eller profiloplysninger. Nogle gange kan en ødelagt cookie-fil forårsage fejl.

1. Åbn Chrome på din computer Chrome.
  2. Vælg Mere Organiser øverst til højre.
  3. Vælg Flere værktøjer og derefter Ryd browserdata
  4. Vælg et tidsrum og derefter Cookies og andre websitedata og derefter Ryd data.

Skift dine proxyindstillinger

Hvis browseren er længe om at indlæse en webside eller en søgning, bruger den muligvis en webproxy. Hvis meddelelsen "Identificerer proxy" eller "ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED" vises i dit browservindue, kan du ændre dine proxyindstillinger.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg indstillinger .
  3. Vælg det netværk, du bruger, i sektionen "Netværk".
  4. Vælg netværksnavnet igen.
  5. Vælg Proxy.
  6. Skift dine proxyindstillinger.

Ændringer af dine proxyindstillinger kan afbryde forbindelsen til internettet. Hvis du er i tvivl om, hvilke indstillinger du skal bruge, kan du kontakte din netværksadministrator. Proxyer, der skal godkendes, kan ikke bruges på Chromebooks.

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du ikke ændre dine proxyindstillinger. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.