"Aquesta pàgina web no està disponible"

Aquest missatge significa que Google Chrome no ha pogut trobar ni carregar la pàgina web que proveu de visitar. Per solucionar el problema, seguiu aquests passos:

Comproveu l'adreça web

Si veieu el missatge "ERR_NAME_NOT_RESOLVED" o "ERR_CONNECTION_REFUSED" a la finestra del navegador, seguiu els passos següents:

1. Comproveu l'URL que figura a la barra d'adreces per assegurar-vos que visiteu l'adreça web correcta.
  2. Si és correcta, proveu d'obrir la mateixa pàgina web amb un altre ordinador que estigui connectat a la mateixa xarxa.
  3. Si això no funciona, comproveu que estigueu connectat a Internet. Si ho esteu, és possible que la pàgina no estigui disponible.

Suprimiu les galetes

Les galetes són fitxers que els llocs web que heu visitat creen per emmagatzemar informació de navegació, com ara les vostres preferències a la pàgina web o la informació de perfil. De vegades un fitxer de galeta malmès pot provocar errors.

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza.
  3. Seleccioneu Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  4. Seleccioneu un període de temps i, a continuació, Galetes i altres dades dels llocs web i, a continuació, Esborra les dades.

Canviar la configuració del servidor intermediari

Si el navegador triga molt a carregar una pàgina web o a fer cerques, pot ser que faci servir un servidor web intermediari. Si veieu el missatge "Resolent el servidor intermediari" o "ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED" a la finestra del navegador, podeu canviar la configuració d'aquest servidor.

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Xarxa", seleccioneu la xarxa que estigueu utilitzant.
  4. Torneu a seleccionar el nom de la xarxa.
  5. Seleccioneu Servidor intermediari.
  6. Canvieu la configuració del servidor intermediari.

Canviar la configuració del servidor intermediari pot interrompre la connexió a Internet. Si no sabeu del cert quina configuració necessiteu, contacteu amb l'administrador de la xarxa. A més, els servidors intermediaris que cal autenticar no funcionen amb Chromebook.

Nota: si utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, no podreu canviar la configuració del servidor intermediari. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.