Del filer med Enheder i nærheden

Du kan dele tekst, billeder, filer og websider med andre Android- og Chromebook-enheder i nærheden. Du kan også finde og oprette forbindelse til gemte Wi-Fi-netværk, der sendes fra Android-enheder.

Du skal have følgende

Vigtigt! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan du muligvis ikke bruge disse funktioner på din telefon. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Konfigurer deling

Vigtigt! Quick Share er som standard deaktiveret. Hvis du vil sende eller modtage filer i nærheden, skal du aktivere Quick Share på din enhed.

1. Nederst til højre på din Chromebook skal du vælge klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. Vælg Forbundne enheder til venstre.
  3. Vælg Konfigurer ud for "Quick Share".
  4. Giv din enhed et navn, og vælg Udfør.
  5. Vælg Enhedens synlighed.
  6. Vælg blandt mulighederne:
    • Alle kontakter: Din enhed er synlig for dine kontakter i nærheden, når din skærm er tændt og låst op.
    • Nogle kontakter: Din enhed er synlig for kontakter i nærheden, som du vælger, når din skærm er tændt og låst op.
    • Skjult: Din enhed er kun synlig, når nogen forsøger at dele indhold, og du gør din enhed synlig.
  7. Vælg Bekræft.

Tip! Du kan deaktivere deling ved at gå til Indstillinger , trykke på Forbundne enheder og derefter deaktivere Quick Share.

Del indhold med en anden person
  1. Åbn Filer på din Chromebook.
  2. Højreklik på den fil, du vil dele.
  3. Vælg Del og derefter Quick Share.
    • Sådan deler du flere filer: Tryk på Ctrl, og vælg derefter filerne og derefter Del og derefter Quick Share.
  4. Vælg den enhed, du vil dele din fil med og derefter Del.
    • Når modtageren har bekræftet delingen, sendes din fil.
Del indhold med dine andre enheder

Når du bruger Quick Share med en Android-enhed eller Chromebook, der er logget ind på den samme Google-konto, accepteres overførsler automatisk.

Del indhold fra Chromebook til Android

1. Åbn Filer på din Chromebook.
  2. Højreklik på den fil, du vil dele.
  3. Vælg Del og derefter Quick Share.
    • Sådan deler du flere filer:
      1. Tryk på Ctrl, og vælg derefter filerne og derefter Del og derefter Quick Share.
  4. Vælg den enhed, du vil dele filen med og derefter Næste.
    • Du kan se, at du har modtaget en fil fra din Chromebook, på din Android-enhed.
    • Når filen er overført, får du en notifikation på din Chromebook og på din Android-enhed.

Del indhold fra en Android-enhed med din Chromebook

1. Åbn Filer på din Android-enhed.
  2. Vælg en fil, som du vil dele.
  3. Vælg Del eller Send og derefter Quick Share.
  4. Vælg den enhed, du vil dele din fil med og derefter Del.
    • Når filen er overført, får du en notifikation på din Android-enhed og din Chromebook.
    • Hvis din Chromebook er låst, modtager du stadig den fil, der overføres.
Del indhold fra apps
Du kan også dele filer i apps.
  1. Vælg applisten nederst til venstre på skærmen.
  2. Vælg pil op for at finde alle dine apps.
  3. Vælg den app, der har dit indhold, og find indholdet i appen.
  4. Vælg Del og derefter Quick Share.
  5. Vælg en enhed og derefter Del.
    • Når den enhed, der modtager indholdet, bekræfter delingen, sendes dit indhold.

Få indhold fra en anden person

Vigtigt! Din enhed skal være synlig for andre, før du kan hente filer fra dem. Du kan gøre din enhed synlig midlertidigt på din Chromebook ved at vælge klokkeslættet og derefter Quick Share. Tilstanden for midlertidig synlighed er aktiveret i fem minutter, hvorefter enheden ikke længere vil være synlig for enheder i nærheden.
  1. Du får en notifikation om, at en person vil dele indhold.
  2. Vælg Enhedsnavn og Enhedens synlighed.
  3. Vælg Aktivér.
  4. Vælg Acceptér for at hente indholdet.

Vælg, hvem der kan dele indhold med dig

1. Nederst til højre på din Chromebook skal du vælge klokkeslættet og derefter Indstillinger .
  2. Vælg Quick Share og derefter Enhedens synlighed.
  3. Vælg blandt mulighederne:
    • Alle kontakter: Din enhed er synlig for dine kontakter i nærheden, når din skærm er tændt og låst op.
    • Nogle kontakter: Din enhed er synlig for kontakter i nærheden, som du vælger, når din skærm er tændt og låst op.
    • Skjult: Din enhed er kun synlig, når nogen forsøger at dele indhold, og du gør din enhed synlig.

Aktivér deling midlertidigt

Vigtigt! Du kan gøre din enhed midlertidigt synlig for alle i nærheden ved at aktivere Quick Share i kvikmenuen.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Quick Share.