Installera om standardappar på Chromebook

Om du tar bort någon av standardapparna från din Chromebook kan du installera om den.

Tips! Välj länken för appen du vill installera om och följ anvisningarna.

Installera om appar från webbläsaren Chrome

1. Hitta och välj appen du vill installera bland länkarna nedan.
  1. Välj menyn  uppe till höger följt av  Installera.
  2. Välj Installera.

Skapa genvägar från webbläsaren Chrome

1. Hitta och välj appen du vill installera bland länkarna nedan.
  1. Välj menyn  uppe till höger följt av Fler verktyg följt av Skapa genväg
  2. Markera rutan för att öppna i ett fönster och välj Skapa.

Installera om appar från Google Play

1. Öppna apparna i Google Play via länkarna nedan.
  1. Välj Installera.