Standaard-apps opnieuw installeren op je Chromebook

Als je een van de standaard-apps van je Chromebook verwijdert, kun je deze opnieuw installeren.

Tip: Selecteer de link voor de app die je opnieuw wilt installeren en volg de instructies.

Apps opnieuw installeren vanuit de Chrome-browser

1. Selecteer de onderstaande links om de app te kiezen die je wilt installeren.
  1. Selecteer rechtsboven Menu  en dan Installeren.
  2. Selecteer Installeren.

Snelkoppelingen maken vanuit de Chrome-browser

1. Selecteer de onderstaande links om de app te kiezen die je wilt installeren.
  1. Selecteer rechtsboven Menu  en dan Meer tools en dan Snelkoppeling maken.
  2. Vink het selectievakje 'Openen in venster' aan en selecteer Maken.

Apps opnieuw installeren via Google Play

1. Selecteer de onderstaande links om de app te openen in Google Play.
  1. Selecteer Installeren.