Tekstityksen käyttäminen Chromebookilla

Livetekstitys-toiminnolla voit luoda automaattisesti reaaliaikaisia tekstityksiä mihin tahansa audioon tai videoon, jota toistat Chrome-selaimessa.

Tekstityksen ottaminen käyttöön

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Lisäasetukset ja sitten Esteettömyys ja sitten Hallinnoi esteettömyysominaisuuksia.
  4. Valitse Ääni ja tekstitykset ‑kohdasta Tekstitykset.
  5. Laita Livetekstitys päälle.

Vinkki: Jos et löydä Livetekstitys-asetusta, laitteesi ei vielä tue tätä ominaisuutta.

Tekstityksen yksilöinti

Tärkeää: Tekstitysasetuksia ei ehkä sovelleta kaikkiin sovelluksiin.

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmalta Lisäasetukset ja sitten Esteettömyys ja sitten Hallinnoi esteettömyysominaisuuksia.
  4. Valitse Ääni ja tekstitykset ‑kohdasta Tekstitykset.
  5. Valitse avattavasta valikosta haluamasi kirjasinkoko.

Tekstitysasetusten muuttaminen

Jos haluat tehdä tekstityksistä helppolukuisemmat, voit

• tiivistää ja laajentaa tekstityksiä tekstityslaatikon nuolella
  • vetää ja siirtää tekstityksiä haluamallesi paikalle selaimessasi
  • muuttaa tekstitysten kirjasinkokoa.