Utilitzar subtítols en un Chromebook

Podeu fer servir l'opció Subtítols instantanis perquè es creïn subtítols en temps real automàticament per a qualsevol àudio o vídeo que es reprodueixi al navegador Chrome.

Activar els subtítols

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Àudio i subtítols", seleccioneu Subtítols.
  4. Activeu Subtítols instantanis.

Consell: si no trobeu l'opció de configuració Subtítols instantanis, és perquè encara no està disponible al vostre dispositiu.

Personalitzar els subtítols

Important: és possible que les vostres preferències de subtítols no s'apliquin en totes les aplicacions.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Accessibilitat.
  3. A "Àudio i subtítols", seleccioneu Subtítols.
  4. Al menú desplegable, seleccioneu el cos de font que vulgueu.

Canviar les preferències de subtítols

Perquè els subtítols siguin més fàcils de llegir, podeu:

• Replegar i desplegar els subtítols amb la fletxa del quadre de subtítols.
  • Arrossegar i moure els subtítols al lloc que vulgueu del navegador.
  • Canviar la mida de la lletra dels subtítols.