Ändra språk

Du valde det språk som används på din Chromebook när du konfigurerade enheten första gången. Så här ändrar du språk:

1. Klicka på kontobilden.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar och sedan Avancerat.
  3. Klicka på Språk under Språk och inmatning.
  4. Titta efter det språk du vill använda.
  5. Valfritt: Om språket du vill använda inte finns med klickar du på Lägg till språk. Klicka på önskat språk och därefter på Lägg till.
  6. Klicka på Mer Mer bredvid språket du vill använda.
  7. Välj hur språket ska användas:
    • Visa menyer på språket: Klicka på Visa Chrome OS på det här språket och sedan på Starta om. Nästa gång du loggar in visas menyerna på det valda språket.
    • Visa webbsidor på det här språket: Klicka på Flytta upp tills språket visas högst upp i listan. Om du vill att webbsidor ska översättas automatiskt i Chrome klickar du på Erbjud att översätta sidor på det här språket.

Obs! Chromebook-menyerna finns inte på alla språk.

Ändra språk för stavningskontrollen

1. Klicka på kontobilden.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar och sedan Avancerat.
  3. Klicka på Stavningskontroll under Språk och inmatning.
  4. Välj språk för stavningskontrollen.

Ta bort ett språk

1. Klicka på Inställningar Inställningar och sedan Avancerat.
  2. Klicka på Språk under Språk och inmatning.
  3. Klicka på Mer Mer och sedan Radera Ta bort bredvid språket du vill ta bort.