Taal wijzigen

Je Chromebook gebruikt de taal die je hebt gekozen toen je het apparaat voor het eerst instelde. Je kunt deze taal als volgt wijzigen:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen en vervolgens Geavanceerd.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Talen en invoer' de optie Taal.
  4. Zoek de taal die je wilt gebruiken.
  5. Optioneel: Als de gewenste taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen. Kies de gewenste taal en selecteer vervolgens Toevoegen.
  6. Selecteer naast de gewenste taal de optie Meer Meer. Bepaal hoe je deze taal wilt gebruiken:
    • Menu's in deze taal weergeven: Selecteer Google Chrome OS weergeven in deze taal en selecteer vervolgens Opnieuw starten. Wanneer je weer inlogt, worden menu's in de door jou gekozen taal weergegeven.
    • Webpagina's in deze taal weergeven: Selecteer Omhoog totdat de taal bovenaan de lijst staat. Als je wilt dat Google Chrome webpagina's automatisch vertaalt, klik je op Aanbieden pagina's te vertalen in deze taal.

Opmerking: Niet elke taal werkt met de menu's van je Chromebook.

Een taal verwijderen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen en vervolgens Geavanceerd.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Talen en invoer' de optie Taal.
  4. Selecteer naast de taal die je wilt verwijderen de optie Meer Meer en vervolgens Verwijderen.