Taal wijzigen

Je Chromebook gebruikt de taal die je hebt gekozen toen je het apparaat voor het eerst instelde. Je kunt deze taal als volgt wijzigen:

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen en dan Geavanceerd.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Talen en invoer' de optie Taal.
  4. Zoek de taal die je wilt gebruiken.
  5. Optioneel: Als de gewenste taal niet wordt weergegeven, klik je op Talen toevoegen. Kies de gewenste taal en selecteer Toevoegen.
  6. Selecteer naast de gewenste taal de optie Meer . Bepaal hoe je deze taal wilt gebruiken:
    • Menu's in deze taal weergeven: Selecteer Systeemtekst in deze taal weergeven en selecteer Opnieuw opstarten. Als je weer inlogt, worden menu's in de door jou gekozen taal weergegeven.
    • Webpagina's in deze taal weergeven: Selecteer Verplaatsen naar boven om de taal bovenaan de lijst te zetten. Als je wilt dat Google Chrome webpagina's automatisch vertaalt, klik je op Aanbieden pagina's te vertalen in deze taal.

Opmerking: Niet elke taal werkt met de menu's van je Chromebook.

Een taal verwijderen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen en dan Geavanceerd.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Talen en invoer' de optie Taal.
  4. Selecteer naast de taal die je wilt verwijderen de optie Meer en dan Verwijderen.