Je accountfoto wijzigen of verbergen

Je kunt de namen en foto's van elk account op je Chromebook bekijken op het inlogscherm. Je kunt je accountfoto wijzigen of accountnamen en -foto's verbergen.

Je accountfoto wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer in het gedeelte Personalisatie de optie Je achtergrond en stijl instellen.
  4. Selecteer Bewerken rechtsonder in je accountfoto.
  5. Wijzig je accountfoto.
    • Selecteer Camera  en dan Foto maken  om een foto te maken.
    • Als je een korte, lussende video wilt maken, selecteer je Lussen en dan Geluste video maken.
    • Als je je eigen foto wilt uploaden, kies je eentje in Bestanden .

Je accountfoto verbergen op het inlogscherm

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer in het gedeelte Beveiliging en privacy de optie Andere mensen beheren.
  4. Zet Gebruikersnamen en foto's weergeven in het inlogscherm uit.

Nu wordt er een generieke inlogstap getoond op het inlogscherm.

Tip: Als je account niet de eigenaar is van de Chromebook of als je het account gebruikt voor werk of school, kun je accountfoto's niet verbergen.