Je accountfoto wijzigen of verbergen

Je kunt de namen en foto's van elk account op je Chromebook bekijken op het inlogscherm. Je kunt je accountfoto wijzigen of accountnamen en -foto's verbergen.

Accountfoto wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte 'Mensen' je accountfoto.
  4. Wijzig je accountfoto.
    • Selecteer Camera Take photo en dan Foto maken Foto maken om een foto te maken.
    • Selecteer de camera Take photo en dan Videocamera Overschakelen naar video opnemen en dan Opname starten Opname starten om een korte video te maken.
    • Als je je eigen foto wilt uploaden, kies je eentje uit je bestanden Bestanden.
    • Kies een van de foto's uit de lijst.

Opmerking: Als je een foto opnieuw wilt maken, selecteer je onder de foto de optie Verwijderen Verwijderen.

Accountfoto verbergen op inlogscherm

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer in het gedeelte Mensen de optie Andere mensen beheren.
  4. Schakel Gebruikersnamen en foto's weergeven in het inlogscherm uit.

Er wordt nu een algemene stap Inloggen weergegeven op het inlogscherm.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt of als je account niet de eigenaar van de Chromebook is, kun je accountfoto's niet verbergen.