Canviar o amagar la foto del vostre compte

Podeu veure els noms i les fotos de tots els comptes del dispositiu Chromebook a la pantalla d'inici de sessió. Podeu canviar la foto del vostre compte o bé amagar els noms i les fotos dels comptes.

Canviar la foto d'un compte

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Personalització", seleccioneu Estableix el teu estil i fons de pantalla.
  4. A la part inferior dreta de la foto del compte, seleccioneu Edita .
  5. Canvieu la foto del compte.
    • Per fer una foto, seleccioneu Càmera i, a continuació, Fes una foto.
    • Per gravar un vídeo curt en bucle, seleccioneu Bucle i, a continuació, Crea un vídeo en bucle.
    • Per penjar una foto pròpia, trieu-ne una a Fitxers .

Amagar la foto d'un compte a la pantalla d'inici de sessió

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Seguretat i privadesa", seleccioneu Gestiona altres usuaris.
  4. Desactiveu l'opció Mostra els noms d'usuari i les fotos a la pantalla d'inici de sessió.

Ara, a la pantalla d'inici de sessió es mostra un pas genèric d'inici de sessió.

Consell: si el vostre compte no és el propietari del Chromebook o si utilitzeu el compte a la feina o en un centre educatiu, no podeu amagar-ne les fotos.