Administrer Wi-Fi-nettverk

Hvis du har flere nettverk lagret på Chromebooken din, kan du velge hvilket trådløst nettverk enheten skal koble seg til som standard.

Chromebooken prøver som standard å koble seg til nettverk i denne preferanserekkefølgen:

• kablet lokalnettverk
  • sikkert trådløst nettverk
  • usikkert trådløst nettverk
  • mobildatanettverk (bare hvis Chromebooken har et dataabonnement)

Koble til et nettverk automatisk

Hvis du har flere Wi-Fi-nettverk i området ditt, kan du velge å koble til et bestemt nettverk automatisk:

1. Sørg for at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger  .
  4. I «Nettverk»-delen velger du Wi-Fi og så og deretter nettverket ditt.
  5. Slå på Koble til dette nettverket automatisk.

Velg et foretrukket nettverk

Hvis du har flere Wi-Fi-nettverk i området ditt, kan du be Chromebooken om å foretrekke ett nettverk fremfor de andre:

1. Sørg for at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger .
  4. I «Nettverk»-delen velger du Wi-Fi og så og deretter nettverket ditt.
  5. Slå på Foretrekk dette nettverket.

Glem et nettverk

Chromebooken din lagrer nettverksinformasjon når du kobler til et nettverk. Slik sletter du denne informasjonen:

1. Logg på Chromebooken.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Wi-Fi i «Nettverk»-delen.
  5. Velg Kjente nettverk.
  6. Finn nettverket du vil glemme, og velg Mer  og så Glem.

Koble til et skjult nettverk

Viktig: Når du slår på «Skjult nettverk», kan muligens andre identifisere enheten din og finne ut hvilke skjulte nettverk som er konfigurert på enheten.

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre på Chromebooken.
  2. Slå på Wi-Fi og koble til et nettverk.
  3. Velg nettverket ditt igjen for å åpne «Innstillinger».
  4. Slå på Skjult nettverk.
    • Når du slår på denne innstillingen, kan du finne og koble til skjulte nettverk.

Tips:

Synkroniser nettverket ditt mellom flere enheter

Hvis du bruker flere Chromebook-enheter, kan du synkronisere alle til det samme Wi-Fi-nettverket. Finn ut hvordan du deler det samme nettverket mellom flere enheter.