Wi-Fi-verkkojen ylläpito

Jos Chromebookillesi on tallennettu useita verkkoja, voit määrittää, mitä langatonta verkkoa laitteesi käyttää oletuksena.

Oletuksena Chromebookisi yrittää muodostaa yhteyden verkkoihin tässä järjestyksessä:

• Langallinen lähiverkko
  • Suojattu langaton verkko
  • Suojaamaton langaton verkko
  • Mobiiliverkko (käytetään vain, jos Chromebookissasi on tiedonsiirtopaketti)

Yhteyden muodostaminen verkkoon automaattisesti

Jos alueellasi on useita Wi-Fi-verkkoja, voit muodostaa automaattisesti yhteyden valitsemaasi verkkoon:

1. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  3. Valitse Asetukset  .
  4. Valitse Verkko-osiosta Wi-Fi ja sitten ja verkkosi.
  5. Valitse Yhdistä automaattisesti tähän verkkoon.

Ensisijaisen verkon valinta

Jos alueellasi on useita Wi-Fi-verkkoja, voit valita, mitä verkkoa haluat Chromebookin käyttävän ensisijaisesti.

1. Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Verkko-osiosta Wi-Fi ja sitten ja verkkosi.
  5. Valitse Käytä tätä verkkoa.

Verkon unohtaminen

Chromebook tallentaa verkon tiedot, kun muodostat yhteyden verkkoon. Näin voit poistaa nämä tiedot:

1. Kirjaudu Chromebookille.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Verkko-osiosta Wi-Fi.
  5. Valitse Tunnetut verkot.
  6. Etsi unohdettava verkko ja valitse Lisää  ja sitten Unohda.

Piilotettuun verkkoon yhdistäminen

Tärkeää: Kun laitat piilotetun verkon päälle, muut voivat pystyä tunnistamaan laitteesi ja saavat tietää, mitkä piilotetut verkot on määritetty laitteellasi.

1. Valitse kellonaika Chromebookin oikeasta alareunasta.
  2. Wi-Fin käyttöönotto ja yhteyden muodostaminen verkkoon
  3. Valitse verkkosi uudelleen asetusten avaamiseksi
  4. Laita Piilotettu verkko päälle.
    • Kun laitat asetuksen päälle, voit löytää ja yhdistää piilotettuihin verkkoihin.

Vinkkejä:

Verkon synkronointi laitteiden välillä

Jos käytät useita Chromebookeja, voit synkronoida ne kaikki samaan Wi-Fi-verkkoon. Katso, miten voit jakaa saman verkon eri laitteilla.

Muita lähteitä