Hitta appar för din Chromebook

Du kan installera appar från Google Play Butik och webben för allt du vill göra på din Chromebook.

Uppgift Rekommenderad Chrome-app
Hitta, spara och ordna filer
Skapa ett dokument
Skapa ett kalkylark
Skapa en presentation
Göra en anteckning
Lyssna på musik
Titta på filmer, klipp, tv-serier eller tv-program
Ringa och videochatta
Spela

I Google Play Butik hittar du Android-spel som har utvecklats för Chromebook, till exempel Asphalt 9, Roblox och Stardew Valley.

Med Stadia1 kan du spela kvalitetsspel som PUBG, Destiny 2 med flera på Chromebook, utan att behöva installera, ladda ned eller uppdatera något.

Med NVIDIA GeForce nu kan du spela PC-spel som Fortnite, Apex LegendsTM, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 med flera. Se systemkraven för NVIDIA GeForce Now.

1Om du använder en Chromebook som lanserades före juni 2017 kanske du inte får en optimal spelupplevelse med Stadia. Se vilka Chromebook-modeller som lanserades före juni 2017.

Redigera ett foto
Skissa och rita
Illustrera och formge
Redigera en video eller en film
Skriva e-post
Organisera din kalender
Få åtkomst till en annan dator

Appar för skolan

Du hittar appar för utbildning på Chromebook App Hub.