Apps zoeken voor je Chromebook

Je kunt apps installeren via de Google Play Store en internet om je taken op een Chromebook te voltooien.

Taak Aanbevolen Chromebook-app
Bestanden zoeken, opslaan en ordenen
Een document maken
Een spreadsheet maken
Een presentatie maken
Notities maken
Naar muziek luisteren
Films, clips of tv-programma's bekijken
Bellen en videochatten
Games spelen

In de Google Play Store kun je Android-games vinden die zijn ontworpen voor Chromebooks, zoals Asphalt 9, Roblox en Stardew Valley.

Met Stadia1 kun je games van hoge kwaliteit, zoals PUBG en Destiny 2, spelen op je Chromebook zonder te wachten op installatie, downloads of updates.

Met NVIDIA GeForce Now kun je pc-games spelen, zoals Fortnite, Apex LegendsTM, Counter-Strike: Global Offensive en DOTA 2. De systeemvereisten voor NVIDIA GeForce Now bekijken

1Chromebooks die vóór juni 2017 zijn uitgebracht, bieden mogelijk geen optimale gameplay op Stadia. Bekijken welke Chromebooks zijn gelanceerd vóór juni 2017

Een foto bewerken
Schetsen en tekenen
Illustratie en ontwerp
Een video of film bewerken
Een e-mail schrijven
Je agenda ordenen
Toegang krijgen tot een andere computer

Apps voor school

Ga naar de Chromebook App Hub als je apps wilt vinden die zijn ontworpen om te leren.