Aanbevolen Chromebook-apps

Je kunt apps installeren via de Google Play Store en internet om je taken op een Chromebook te voltooien.

Productiviteits-apps

Bestanden zoeken, opslaan en ordenen Een document maken Een spreadsheet maken Een presentatie maken Notities maken Een e-mail schrijven Je agenda ordenen Toegang krijgen tot een andere computer

Entertainment-apps

Naar muziek luisteren Films, clips of tv-programma's bekijken Bellen en videochatten Games spelen

Creatieve apps

Een foto bewerken Schetsen en tekenen Illustratie en ontwerp Een video of film bewerken

Apps voor school

Ga naar de Chromebook App Hub als je apps wilt vinden die zijn ontworpen om te leren.