Find apps til din Chromebook

Du kan installere apps fra Google Play Butik og nettet til at udføre opgaver på din Chromebook.

Opgave Anbefalet Chromebook-app
Find, gem og organiser filer
Opret et dokument
Opret et regneark
Opret en præsentation
Skriv en note
Lyt til musik
Se film, videoklip eller tv-serier
Foretag opkald, og deltag i videochat
Spil et spil

I Google Play Butik kan du finde Android-spil, der er udviklet til Chromebooks, f.eks. Asphalt 9, Roblox og Stardew Valley.

Stadia1 kan du spille fantastiske spil, f.eks. PUBG, Destiny 2 og mange flere, på din Chromebook – og du behøver ikke at vente på installationer, downloads eller opdateringer.

NVIDIA GeForce Now kan du spille pc-spil som Fortnite, Apex LegendsTM, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 og mange flere.Tjek systemkravene for NVIDIA GeForce Now.

1Stadia-spiloplevelsen er muligvis ikke optimal på Chromebooks, der blev lanceret før juni 2017. Se, hvilke Chromebooks der er lanceret før juni 2017.

Rediger et billede
Skitsér og tegn
Vær kreativ med illustration og design
Rediger en video eller film
Skriv en mail
Organiser din kalender
Få adgang til en anden computer

Apps til skolebrug

Gå til Chromebook App Hub for at finde apps, der er udviklet til undervisning.