Connectar un Chromebook a accessoris Thunderbolt o USB4

Important: assegureu-vos que tant el Chromebook com l'accessori admetin USB4 i Thunderbolt. Els dispositius compatibles sovint tenen la imatge de Thunderbolt  impresa al connector.

Abans de començar

Per connectar accessoris Thunderbolt o USB4 nous, heu de tenir la sessió iniciada al Chromebook i la pantalla desbloquejada.

Activar Thunderbolt i USB4

Pot ser que un accessori Thunderbolt requereixi accés directe a la memòria per funcionar correctament i al màxim rendiment. Si l'accessori Thunderbolt no funciona automàticament quan el connecteu, desactiveu la protecció d'accés a les dades al Chromebook. Per garantir la màxima seguretat, la protecció de l'accés directe a la memòria mitjançant accessoris externs està activada de manera predeterminada.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració  i, a continuació, Seguretat i privadesa.
  3. Desactiveu l'opció Protecció d'accés a les dades per a perifèrics
    • Si no trobeu aquesta opció de configuració, vol dir que el vostre Chromebook no és compatible amb USB4 o Thunderbolt.
Consell: si els accessoris no funcionen correctament, proveu aquests passos.
  • Espereu uns segons.
  • Desconnecteu i torneu a connectar els dispositius al Chromebook.
  • Desactiveu i torneu a activar Protecció d'accés a les dades per a perifèrics.

Resoldre problemes relacionats amb Thunderbolt i USB4

Com puc saber si el meu Chromebook admet Thunderbolt o USB4?

Els Chromebook amb determinats processadors són compatibles amb USB4 i Thunderbolt. Podeu comprovar:

• El Chromebook: el dispositiu està clarament etiquetat com a compatible amb USB4 o Thunderbolt.
  • El lloc web del fabricant: cerqueu-ho a "USB" o "Ports".
Per què el meu dispositiu extern no és compatible?

Els alts estàndards de seguretat de Chromebook limiten quins accessoris Thunderbolt i USB4 són compatibles. Alguns dels accessoris compatibles són:

• Bases i pantalles
  • Accessoris d'emmagatzematge

Per garantir la màxima seguretat del dispositiu, no podeu desactivar la protecció d'accés directe a la memòria en mode de convidat. És possible que els accessoris continuïn funcionant amb rendiment limitat en mode de convidat. Inicieu la sessió al vostre compte per permetre que l'accessori funcioni a màxim rendiment al Chromebook.

Obteniu informació sobre quins tipus de fitxer i dispositius externs funcionen amb Chromebook.

Informeu d'un accessori Thunderbolt o USB4 que no és compatible.