Telefoonhub instellen op je Chromebook

Je kunt vanaf je Chromebook-scherm functies op je telefoon openen via Telefoonhub.

Zo verbind je je telefoon met je Chromebook:

1. Selecteer rechtsonder op je Chromebook het telefoontje  (naast de tijd).
  2. Selecteer Aan de slag.
  3. Selecteer Accepteren en doorgaan als dit wordt gevraagd op je Chromebook.
Belangrijk: Als je je Chromebook gebruikt op het werk of op school, kun je deze functies misschien niet met je telefoon gebruiken. Neem contact op met je beheerder voor support.

Telefoonhub-functies gebruiken

Selecteer rechtsonder op je Chromebook het telefoontje . Je kunt dan het volgende doen:

• Het mobiele signaal of de batterijstatus van je telefoon checken.
  • Snelle opdrachten gebruiken, zoals een hotspot aanzetten, je telefoon op stil zetten of je telefoon terugvinden.
  • Vanaf je Android-apparaat door Chrome-tabbladen bladeren op je Chromebook.
  • Meldingen beheren en synchroniseren.
Tip: Je kunt deze functies nog steeds gebruiken als je Chromebook offline is.

Telefoonhub-functies aan- of uitzetten

1. Selecteer de tijd op je Chromebook.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer je telefoon onder Verbonden apparaten.
  4. Functies aan- of uitzetten:
    • Zet Telefoonhub aan of uit.
    •  Zet de afzonderlijke functie aan of uit.

Tip: In Telefoonhub heb je snel toegang tot de pagina Verbonden apparaten door op Instellingen  te tikken.

Problemen oplossen met functies van Telefoonhub

Als je via Telefoonhub geen toegang hebt tot de functies op je telefoon met je Chromebook, probeer je het volgende:

• Als je telefoon en Chromebook eerder zijn gekoppeld via bluetooth, verwijder je de koppeling tussen beide apparaten.
  • Zorg ervoor dat bluetooth op beide apparaten aanstaat.
  • Zet bluetooth op je telefoon uit en weer aan.
  • Zet je Chromebook uit en weer aan.

Meer informatie over hoe je via bluetooth verbinding maakt op je Android-telefoon

Meer informatie over verbinding maken met bluetooth-apparaten