Få forslag til apper og nettsteder på Chromebook

Du kan velge å få forslag til nye apper og nytt nettinnhold på forskjellige steder på Chromebooken din, for eksempel i appoversikten eller søkeresultater.

Forslagstyper

Når du slår på innholdsanbefalinger, kan du få forslag til følgende:

• nye apper å installere
  • nettsteder og artikler, for eksempel forslag om å lese avisartikler
  • nettinnhold som er tilgjengelig i apper eller på nettet, for eksempel forslag om å se filmer på Netflix

Slå på innholdsanbefalinger

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Avansertog så Personvern og sikkerhet i panelet til venstre.
  4. Slå på Foreslå nytt innhold å utforske under «Personvern og sikkerhet».

Viktig: Hvis du bruker Chromebooken på jobben eller skolen og du ikke har «Foreslå nytt innhold å utforske», kan det hende administratoren din har slått det av. Det er bare administratoren som kan slå det på igjen. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.

Vanlige spørsmål

Hvordan brukes dataene mine til å gi disse forslagene?
Vi bruker data som er lagret lokalt på enheten din, samt data fra nett- og appaktiviteten din.
Bidrar bruksdataene mine til å gjøre disse forslagene bedre?
Vi fortsetter å gjøre nettinnholdsanbefalingene nyttigere over tid. Vi kan blant annet bli bedre ved å lære hvilket innhold du velger.