Ehdotuksia sovelluksista ja sivustoista Chromebookilla

Voit halutessasi saada ehdotuksia uusista sovelluksista ja verkkosisällöstä eri puolilla Chromebookiasi, esim. Käynnistysohjelmassa tai hakutuloksissa.

Ehdotustyypit

Kun laitat sisältösuositukset päälle, voit saada ehdotuksia

• asennettavissa olevista uusista sovelluksista
  • sivustoista ja artikkeleista, esim. ehdotuksia sanomalehtiartikkelin lukemisesta
  • sovelluksissa tai internetissä saatavilla olevasta verkkosisällöstä, esim. ehdotuksia elokuvan katsomisesta Netflixissä.

Sisältösuositusten laittaminen päälle

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemmasta paneelista Lisäasetukset ja sitten Tietosuoja ja turvallisuus.
  4. Laita Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑kohdasta päälle Ehdota uutta sisältöä tutkittavaksi.

Tärkeää: Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa eikä "Ehdota uutta sisältöä tutkittavaksi" ole päällä, järjestelmänvalvoja on saattanut laittaa sen pois päältä. Vain hän voi laittaa sen uudelleen päälle. Pyydä lisätietoja järjestelmänvalvojalta.

Yleisiä kysymyksiä

Miten dataani käytetään näiden ehdotusten tarjoamiseen?
Käytämme laitteelle paikallisesti tallennettua dataa sekä Verkko- ja sovellustoimintaasi.
Auttaako käyttödatani parantamaan näitä ehdotuksia?
Verkkosisältösuositusten hyödyllisyys paranee ajan myötä. Valitsemasi sisältö voi auttaa suositusten kehittämisessä.