Videopuhelut Chromebookilla

Chromebookilla voit soittaa videopuheluita perheelle ja kavereille tai liittyä videopuheluihin.

Parempi videokonferenssikokemus

• Päivitä Chromebookiin uusin käyttöjärjestelmä. Lataa sen uusin versio Chromebookiin.
  • Sulje selaimen välilehdet ja sovellukset, joita et käytä.
  • Käytä vain yhtä näyttöä. Kahden tai useamman näytön käyttö voi lisätä suorittimen tai grafiikkasuorittimen kuormitusta.
  • Käytä laitetta hyvin valaistussa huoneessa. Muista, että liiallinen valo voi häivyttää kasvojen piirteitä ja liian vähäinen valo taas lisätä varjoja.
Lisäominaisuudet Chromebook Plusilla
  • Keskitetty videopuheluominaisuuksien hallinta: Löydät järjestelmätason asetukset kaikkia videopuheluominaisuuksia varten (mukaan lukien mikrofonin ja kameran pääsyoikeusasetukset järjestelmätasolla) yhdestä paikasta.
  • Yksityisyysasetukset: Laita kamera ja mikrofoni helposti pois päältä yhdellä klikkauksella.
  • Yksityisyysosoittimet: Katso, millä sovelluksilla on pääsy mikrofoniin, kameraan tai näytölle.
  • Välilehdelle palaaminen: Voit palata yhdellä klikkauksella välilehdelle tai sovellukseen, joka käyttää aktiivisesti kameraa, mikrofonia tai näyttöä.
  • Taustan sumennus: Ominaisuus havaitsee sinut ja sumentaa kaiken muun kevyesti tai voimakkaasti.
  • Valaistuksen parantaminen: Ominaisuus havaitsee valoisuustason ja tasoittaa sekä sinuun että ympäristöösi kohdistuvaa valaistusta.
  • Kameran kehystäminen: Ominaisuus keskittää kameran ja zoomaa sinuun (vain laajakulmakameroissa).
  • Taustahälyn vaimennus: Ominaisuus havaitsee ääniä, jotka eivät ole puhettasi, ja vaimentaa niitä.
  • Mykistysmuistutus: Saat ilmoituksen, jos puhut, kun mikrofoni on mykistettynä käyttäessäsi tiettyjä sovelluksia, esimerkiksi videopuhelusovelluksia. Tämä asetus synkronoidaan kaikilla laitteillasi.
    • Vinkki: Ominaisuuden pitää olla käytössä, jos haluat laittaa sen päälle. Audio jää aina laitteelle.

Vinkki: Jos käytät taustan sumennusta tai valaistuksen parannusta, se käyttää suorituskyvyn parantamiseen paikallista laitteistoa.

Google Meet

Voit keskustella muiden kanssa kasvotusten aloittamalla videopuheluita Google Meetillä Kalenterista, Gmailista, Microsoft Outlookista tai selaimesta.

Lue lisää Google Meet ‑videokokouksen aloittamisesta.

Google Duo

Duo-chatin käyttö edellyttää, että asennat sovelluksen ja todennat puhelinnumerosi.

Lue, miten Duo otetaan käyttöön Chromebookilla.

Zoom

Lataa Zoomin progressiivinen web‐sovellus Google Play Kaupasta.

Microsoft Teams

Lue lisää muista videopuhelusovelluksista, jotka ovat yhteensopivia Chromebookin kanssa.