Videopuheluiden soittaminen Chromebookilla

Chromebookilla voit liittyä videopuheluihin tai soittaa niitä perheelle ja kavereille.

Parempi videokonferenssikokemus

• Päivitä Chromebookiin uusin käyttöjärjestelmä. Lataa Chromebookin uusin versio.
  • Sulje selaimen välilehdet ja sovellukset, joita et käytä.
  • Käytä vain yhtä näyttöä. Kahden tai useamman näytön käyttö voi lisätä suorittimen tai grafiikkasuorittimen kuormitusta.
  • Käytä laitetta hyvin valaistussa huoneessa. Muista, että liiallinen valo voi häivyttää kasvojen piirteitä ja liian vähäinen valo taas lisätä varjoja.
Google Meet

Voit keskustella muiden kanssa kasvotusten aloittamalla videopuheluita Google Meetillä Kalenterista, Gmailista, Microsoft Outlookista tai selaimesta.

Lue lisää Google Meet ‑videokokouksen aloittamisesta.

Google Duo

Duo-chatin käyttö edellyttää, että asennat sovelluksen ja todennat puhelinnumerosi.

Lue, miten Duo otetaan käyttöön Chromebookilla.

Zoom

Zoom-sovelluksen lataaminen Chromebookille:

1. Siirry Chrome Web Storeen ja etsi Zoom-sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Chromeen.
  3. Valitse näkyviin tulevasta ruudusta Lisää sovellus. Sovellus lisätään käynnistysohjelmaan.

Lue lisää Zoomin käytöstä Chromebookilla.

Microsoft Teams

Lue lisää muista videopuhelusovelluksista, jotka ovat yhteensopivia Chromebookin kanssa.