Videochat på din Chromebook

Du kan deltage i eller starte videoopkald til din familie og dine venner på din Chromebook.

Få en bedre videomødeoplevelse

• Opdater til det nyeste operativsystem på din Chromebook. Download den nyeste version på din Chromebook.
  • Luk de browserfaner og apps, du ikke bruger.
  • Brug kun én skærm. To eller flere skærme kan øge CPU-/grafikprocessor-belastningen.
  • Vælg et rum med god belysning. Vær opmærksom på, at et for lyst rum kan udviske ansigter, og at et for mørkt rum kan forårsage skygger.
Forbedrede funktioner tilgængelige på Chromebook Plus
  • Centraliserede videoopkaldsknapper: Ét centralt sted med styringselementer på systemniveau til alle videoopkaldsfunktioner, bl.a. mikrofon og kameraadgang på systemniveau.
  • Privatlivsindstillinger: Sluk nemt kameraet og mikrofonen med et enkelt klik.
  • Indikatorer for privatlivsbeskyttelse: Se, hvilke apps der har adgang til din mikrofon, dit kamera eller din skærm.
  • Gå tilbage til fanen: Med et enkelt klik kan du vende tilbage til en fane eller app, der har aktiv adgang til dit kameras mikrofon eller din skærm.
  • Baggrundssløring: Registrerer dig og slører alt andet med en let eller omfattende sløring
  • Gør belysningen bedre: Registrerer lysniveauet og udjævner belysningen af dig og dine omgivelser.
  • Kameraindramning: Denne funktion centrerer kameraet og zoomer ind på dig (gælder kun for kameraer med vidvinkel).
  • Støjreducering: Registrerer lyde, der ikke er din tale, og reducerer dem.
  • Påmindelse om at mikrofonen er slået fra: Du får besked, hvis du taler, mens mikrofonen er slået fra, når du bruger bestemte apps, f.eks. apps til videochat. Denne præference synkroniseres på alle dine enheder.
    • Tip! Du skal tilvælge denne funktion, hvis du vil aktivere den. Lyden forlader aldrig enheden.

Tip! Hvis du bruger funktionerne Baggrundssløring eller Gør belysningen bedre, udnytter funktionen din lokale hardware til at forbedre ydeevnen.

Google Meet

Du kan starte videoopkald til samtaler på tomandshånd med Google Meet via Kalender, Gmail, Microsoft Outlook eller webbrowseren.

Se, hvordan du starter et Google Meet-videomøde.

Google Duo

Hvis du vil chatte ved hjælp af Duo, skal du installere appen og bekræfte dit telefonnummer.

Se, hvordan du konfigurerer Duo på en Chromebook.

Zoom

Download den progressive webapp Zoom i Google Play Butik.

Microsoft Teams
Gå til Hjælp til Teams for at se, hvordan du bruger Microsoft Teams i din webbrowser.

Få flere oplysninger om andre apps til videochat, som er kompatible med Chromebook.