Migrer fra Cloud Print

Google Cloud Print avvikles i desember 2020.

• Før utgangen av 2020 anbefaler vi at du finner en alternativ utskriftsløsning for Chromebook.
    • De fleste Cloud Print-skriverne kommer fremdeles til å fungere med det innebygde utskriftssystemet på Chromebook. Følg fremgangsmåten nedenfor for å konfigurere skriveren din og finne ut om den er kompatibel med Chromebooken din.
  • Fra og med 1. januar 2021 støttes ikke Google Cloud Print lenger. Da kan ingen enheter, uansett operativsystem, bruke Google Cloud Print til å skrive ut.
  • Du kan fortsatt lagre i Google Disk Drive etter 1. januar 2021.

Konfigurer skriveren din

Trinn 1: Koble til internett

1. Slå på skriveren.
  2. Koble skriveren til et nettverk. Hvis du trenger hjelp, bør du følge veiledningen fra produsenten av skriveren.
  3. Slå på Chromebook, og logg på – hvis du ikke har gjort det allerede.
  4. Koble Chromebook til det samme nettverket som skriveren. Finn ut hvordan du kobler til Wi-Fi.

Trinn 2: Skriv ut en side

1. For å skrive ut sider, bilder eller dokumenter, trykk på Ctrl + P.
  2. Velg nedoverpilen Pil ned ved siden av «Destinasjon».
  3. Velg Se mer.
  4. Velg skriveren din.
    • Tips: Enkelte skrivere vises automatisk på denne listen. Hvis du ikke finner skriveren din på listen, velger du Administrer.
  5. Velg Skriv ut.

Legg til skriveren på Chromebooken

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg Avansert nederst.
  4. Velg Skrivere under «Skriv ut og skann».
  5. Velg Lagre ved siden av skriveren din under «Tilgjengelige skrivere som kan lagres».
  6. Sjekk at skriveren vises øverst, under «Lagrede skrivere».

Tips: Hvis skriveren ikke vises, kan du prøve å slå Wi-Fi av og på igjen på Chromebook.

Finn en kompatibel skriver

Fremgangsmåten videre