Cloud Printistä siirtyminen

Google Cloud Print poistetaan käytöstä joulukuussa 2020.

• Suosittelemme toisen tulostusratkaisun etsimistä Chromebookillesi ennen vuoden 2020 loppua.
    • Useimmat Cloud Print ‑tulostimet toimivat edelleen Chromebookin sisäänrakennetulla järjestelmällä. Ota tulostin käyttöön ja selvitä, onko se yhteensopiva Chromebookisi kanssa, seuraamalla alla olevia ohjeita.
  • 1.1.2021 alkaen Google Cloud Printiä ei enää tueta eikä minkään käyttöjärjestelmän laitteilla voi tulostaa käyttämällä Google Cloud Printiä.
  • Voit edelleen tallentaa tiedostoja Google Driveen Drive 1.1.2021 jälkeen.

Tulostimen käyttöönotto

Vaihe 1: Muodosta internetyhteys

1. Käynnistä tulostin.
  2. Yhdistä tulostin verkkoon. Jos tarvitset apua, noudata tulostimen valmistajan ohjeita.
  3. Käynnistä Chromebook, jos se ei ole vielä päällä, ja kirjaudu sisään.
  4. Yhdistä Chromebook samaan verkkoon tulostimen kanssa. Lue lisää Wi-Fi-yhteyden muodostamisesta.

Vaihe 2: Tulosta sivu

1. Jos haluat tulostaa katselemasi sivun, kuvan tai dokumentin, paina Ctrl + p.
  2. Valitse Kohde-osiosta alanuoli Alanuoli.
  3. Valitse Katso lisää…
  4. Valitse tulostin.
    • Vinkki: Jotkin tulostimet näkyvät luettelossa automaattisesti. Jos tulostintasi ei näy listalla, valitse Hallinnoi.
  5. Valitse Tulosta.

Tulostimen lisääminen Chromebookille

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tulostus ja skannaus ‑kohdasta Tulostimet.
  5. Valitse Tallennettavat tulostimet ‑kohdasta tulostimesi vierestä Tallenna.
  6. Tarkista Tallennetut tulostimet ‑kohdasta, että tulostin näkyy yläreunassa.

Vinkki: Jos et näe tulostintasi, kokeile laittaa Chromebookin Wi-Fi pois päältä ja taas päälle.

Yhteensopivan tulostimen löytäminen

Seuraavat vaiheet