Del de samme netværk på flere enheder

Sådan konfigurerer du synkronisering af Wi-Fi-netværk mellem Chromebooks:

• Log ind med den samme primære konto på hver enhed. Din primære konto er den konto, du logger ind på via loginskærmen.
  • Opret forbindelse til et offentligt eller privat netværk. Du kan ikke synkronisere netværk, der anvender virksomhedsbeskyttelse med EAP.
  • Opret forbindelse til et sikkert, adgangskodebeskyttet Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke har tilføjet netværket på din primære konto, skal du glemme og derefter genoprette forbindelsen til netværket. Wi-Fi-netværk uden adgangskoder synkroniseres ikke.

Vigtigt! Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din administrator vælge at deaktivere synkronisering. I så fald har du ikke mulighed for at synkronisere dine oplysninger.

Synkroniser dine Wi-Fi-netværk på flere Chromebook-enheder

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Synkronisering og Google-tjenester i sektionen "Konti".
  5. Vælg Administrer, hvad du synkroniserer under "Synkronisering".
  6. Vælg en mulighed: Du skal følge denne vejledning på alle de Chromebooks, der skal dele netværk.
    • Synkroniser alt: Dine Wi-Fi-netværk og andre indstillinger synkroniseres med alle enheder.
    • Tilpas synkronisering: Hvis du har valgt denne mulighed, skal du gå til "Synkroniser data" og aktivere Wi-Fi-netværk.

Tip! Du kan tjekke, om et netværk er synkroniseret, ved at gå til siden med oplysninger om netværket i Indstillinger. Hvis dit netværk er synkroniseret, står der "Synkroniseret med andre enheder på din konto" på siden.

Synkroniser dine Wi-Fi-netværk med din Android-telefon

Din forbundne Android-telefon skal konfigureres til at synkronisere dine netværk. Se, hvordan du opretter forbindelse mellem din Android-telefon og din Chromebook.

Sådan synkroniserer du med din forbundne Android-telefon:

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg din telefon i sektionen "Forbundne enheder".
  5. Aktivér Wi-Fi-synkronisering

Tip! Når du aktiverer Wi-Fi-synkronisering, vises der en notifikation. Tryk på notifikationen for at justere indstillingerne.

Glem et netværk

Din Chromebook gemmer netværksoplysninger, når du opretter forbindelse til et netværk. Sådan sletter du disse oplysninger:

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Wi-Fi i sektionen "Netværk".
  5. Vælg Kendte netværk.
  6. Find det netværk, du vil glemme, og vælg derefter Mere efterfulgt af Glem.

Om delte netværk

• Delte netværk, der oprindeligt blev tilføjet af en anden bruger, eller som blev tilføjet, uden nogen var logget ind, synkroniseres ikke.
  • Delte netværk, der tilføjes under konfigurationen af en personlig Chromebook for første gang, synkroniseres med ejerkontoen.
  • Proxy- eller navneservere, der er konfigureret af andre brugere for et netværk, du har oprettet, synkroniseres ikke.
  • Hvis du tilføjede et netværk, før du opdaterede til version 84 af Chrome OS, skal du glemme og derefter genoprette forbindelsen til netværket. Se, hvordan du opdaterer operativsystemet på din Chromebook.