Få adgang til dine udviklingswebservere fra andre enheder

Du kan gøre din lokale server tilgængelig via fjernadgang for at teste, hvordan dit website ser ud på en telefon. Se, hvordan du konfigurerer Linux på din Chromebook.

Tilføj eller åbn en port

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Avanceret og derefter Udviklere.
  3. Vælg Linux og derefter Omdirigering af port.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Tilføj en ny port: Vælg Tilføj ud for "Porte". I det felt, der vises, skal du tilføje et portnummer, vælge en type eller tilføje en etiket for hurtigt at identificere din port.
    • Brug en eksisterende port: Slå din foretrukne port til.

Fjern en port

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger og derefter Avanceret og derefter Udviklere.
  3. Vælg Linux og derefter Omdirigering af port.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • Slet en port: Ud for den port, du vil slette, skal du vælge Mere og derefter Fjern port.
    • Slet alle porte: Ud for "Portnummer" og derefter skal du vælge Mere og derefter Fjern alle porte.