Navigera i inställningarna på Chromebook

Du kan snabbt hitta specifika Chromebook-inställningar med hjälp av sökfältet.

Sök i inställningarna

1. Välj klockan nere till höger.
  2. Välj Inställningar . Eller tryck på Alt + Skift + s.
  3. Skriv ett sökord i sökfältet högst upp, till exempel Wi-Fi.
    • Tips! Du kan även öppna sökfältet genom att trycka på Ctrl + f.
  4. Välj ett alternativ i rullgardinsmenyn.

Söktips

• Om du vill kontrollera om operativsystemet på Chromebook är uppdaterat: uppdatera
  • Om du vill hitta Wi-Fi-inställningarna: wi-fi
  • Om du vill öppna tillgänglighetsfunktionerna: tillgänglighet
  • Om du vill ändra skärminställningarna: skärm eller monitor
  • Om du vill styra vad som synkroniseras mellan enheter: hantera synkronisering