Naviger i Chromebook-innstillingene

Du kan finne spesifikke Chromebook-innstillinger raskt ved hjelp av søkefeltet.

Søk i innstillingene

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger . Du kan også trykke på Alt + Shift + S.
  3. Skriv inn noe i søkefeltet øverst, for eksempel Wi-Fi.
    • Tips: Du kan også gå til søkefeltet ved å trykke på Ctrl + F.
  4. Velg et alternativ i rullegardinmenyen.

Tips for søking

• For å se om operativsystemet på Chromebook er oppdatert: oppdater
  • For å finne Wi-Fi-innstillingene: wi-fi
  • For å gå til tilgjengelighetsfunksjonene: tilgjengelighet
  • For å endre visningsinnstillingene: visning eller skjerm
  • For å kontrollere hva du synkroniserer mellom enheter: synkroniseringsadministrasjon