Find rundt i indstillingerne på din Chromebook

Du kan hurtigt finde specifikke Chromebook-indstillinger ved hjælp af søgefeltet.

Søg i indstillinger

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger . Du kan også trykke på Alt+Shift+s.
  3. Skriv et søgeord, f.eks. Wi-Fi, i søgefeltet øverst.
    • Tip! Du kan også gå til søgefeltet ved at trykke på Ctrl+f.
  4. Vælg en indstilling i rullemenuen.

Søgetips

• Sådan tjekker du, om din Chromebooks operativsystem er opdateret: opdater
  • Sådan finder du dine Wi-Fi-indstillinger: wi-fi
  • Sådan går du til dine hjælpefunktioner: hjælpefunktioner
  • Sådan ændrer du dine skærmindstillinger: display eller skærm
  • Sådan styrer du, hvad du synkroniserer mellem enheder: administration af synkronisering

Relaterede ressourcer: