Ändra volymen på Chromebook

Du kan ändra volymen för mikrofonen, högtalaren med mera via snabbinställningarna.

Styra mikrofonvolymen

Du kan styra hur högt eller lågt andra hör din röst under ett samtal eller möte.

1. Välj klockan nere till höger.
  2. Välj Ljudinställningar bredvid volymreglaget.
  3. Dra mikrofonreglaget under Ingång åt vänster eller höger.
Tips! Om du vill stänga av ljudet väljer du Mikrofon .

Ändra högtalarvolymen

Du kan styra hur högt eller lågt andra ska låta genom att ändra utgångsvolymen för till exempel högtalaren eller hörlurarna.

1. Välj klockan nere till höger.
  2. Dra volymreglaget åt vänster eller höger.
    • Tips! Stäng av ljudet genom att välja Volym .
  3. Om du vill öppna utgångsinställningarna väljer du Ljudinställningar .
  4. Under Utgång har enheten en grön bockmarkering till höger.

Be Google-assistenten att ändra volymen

Om du vill ändra utgångsvolymen säger du ”Hey Google” följt av ett kommando.  Läs mer om hur du använder Google-assistenten med rösten.

• Höja: Höj volymen. (Höjer volymen med 10 %).
  • Sänka: Sänk volymen. (Sänker volymen med 10 %).
  • Ställa in på en viss nivå eller procent: Volym fem. Ställ in volymen på 65 %.
  • Ändra volymen med [X]: Höj volymen med 10 %. Sänk volymen med 10 %.
  • Maximera: Högsta volym.
  • Minimera: Lägsta volym.
  • Stänga av ljudet: Stäng av ljudet.