Het volume op je Chromebook aanpassen

Via de snelle instellingen kun je het volume van de microfoon of speaker of een ander volume wijzigen.

Het volume van de microfoon regelen

Je kunt aanpassen hoe hard of zacht anderen je stem horen tijdens gesprekken of vergaderingen.

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer naast de volumeregelaar de optie Audio-instellingen .
  3. Sleep onder 'Invoer' de schuifregelaar voor de microfoon naar links of rechts.
Tip: Selecteer Microfoon  om het geluid te dempen.

Het volume van de speaker wijzigen

Als je wilt aanpassen hoe hard of zacht andere mensen klinken, pas je het volume van de speaker of hoofdtelefoon of een ander uitvoervolume aan.

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Sleep de volumeregelaar naar links of rechts.
    • Tip: Selecteer Volume  om het geluid te dempen.
  3. Selecteer Audio-instellingen  om de uitvoerinstellingen te bekijken.
  4. Bij 'Uitvoer' wordt rechts van het gebruikte apparaat een groen vinkje weergegeven.

De Google Assistent vragen het volume aan te passen

Als je het uitvoervolume wilt wijzigen, zeg je 'Hey Google' en spreek je een opdracht uit.  Meer informatie over hoe je de Google Assistent gebruikt met je stem

• Verhogen: Volume hoger. (Het volume wordt verhoogd met 10%.)
  • Verlagen: Volume lager. (Het volume wordt verlaagd met 10%.)
  • Een specifiek niveau of percentage instellen: Volume op 5. Volume op 65%.
  • Het volume met [X] wijzigen: Verhoog het volume met 10%. Verlaag het volume met 10%.
  • Maximaliseren: Maximum volume.
  • Minimaliseren: Minimum volume.
  • Dempen: Volume uit.