Juster volumet på Chromebook

Du kan bytte mikrofon, høyttaler eller annet volum via hurtiginnstillingene eller lydinnstillingssiden.

Styr mikrofonvolumet i hurtiginnstillingene

Du kan justere hvor høy eller lav stemmen dine er for andre i samtaler eller møter.

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Lydinnstillinger ved siden av volumglidebryteren.
  3. Dra mikrofonglidebryteren under «Inndata» mot venstre eller høyre.
Tips: For å kutte lyden, velg Mikrofon .

Endre høyttalervolumet i hurtiginnstillingene

For å kontrollere hvor høyt eller lavt du hører andre personer, juster volumet for lyd ut for lydkilden du bruker (for eksempel høyttalere eller hodetelefoner).

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Dra volumglidebryteren mot venstre eller høyre.
    • Tips: For å kutte lyden, velg Volum .
  3. For å finne innstillingene for lyd ut, åpne Lydinnstillinger .
  4. Under «Utdata» ser du en grønn hake ved siden av enheten som er i bruk.

Be Google-assistenten om å justere volumet

For å endre volumet for lyd ut, si «Hey Google» og så en kommando.  Finn ut hvordan du bruker Google-assistenten med stemmen.

• Øk volumet: Si «Skru opp lyden». (Volumet økes med 10 %.)
  • Reduser volumet: Si «Skru ned lyden». (Volumet senkes med 10 %.)
  • Angi et bestemt lydnivå eller en prosentverdi: Si et bestemt lydnivå eller en prosentverdi, for eksempel «Volum til 5» eller «Volum til 65 %».
  • Juster volumet med [X]: Si en bestemt prosentverdi av volumet, for eksempel «Øk volumet med 10 %» eller «Reduser volumet med 10 %».
  • Maksimer: Si «Maksimalt volum».
  • Minimer: Si «Minimalt volum».
  • Kutt lyden: Si «Kutt lyden».

Slå støyreduksjon på eller av fra hurtiginnstillingene

Viktig: Bare enkelte enheter støtter støyreduksjon. Hvis du ikke kan fullføre trinnene nedenfor, støtter ikke enheten din denne funksjonen.
  1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Lydinnstillinger ved siden av volumglidebryteren.
  3. Under «Inndata» slår du Støyreduksjon på eller av.

Gjør justeringer fra siden Lydinnstillinger

På denne siden kan du:

• Kontrollér volumet til inn- og utdataenheter.
  • Bytt enhetskilder.
  • Administrer mer avanserte funksjoner, for eksempel støyreduksjon.
  1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Klikk på Innstillinger .
  3. Klikk på Lyd under «Enhet».
  4. Her kan du justere disse innstillingene:
    • Utdata:
      • Volum: Justerer volumet
      • Kutt lyden: kutter lyden
      • Enhet: velg blant tilgjengelige enheter.
    • Innenhet:
      • Volum: Justerer volumet
      • Enhet: velg blant tilgjengelige enheter.
      • Mikrofontest: tester mikrofonen

Tips: avhengig av den valgte enheten kan flere innstillinger være tilgjengelige.