Chromebookin äänenvoimakkuuden säätäminen

Voit muuttaa mikrofonin, kaiuttimen tai muun laitteen äänenvoimakkuuden pika-asetuksista.

Mikrofonin äänenvoimakkuuden säätäminen

Voit valita, miten kovalta tai hiljaiselta äänesi kuulostaa muille puhelun tai kokouksen aikana.

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Valitse äänenvoimakkuuden liukusäätimen kohdalta Audio-asetukset .
  3. Vedä Äänitulo-kodassa mikrofonin liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.
Vinkki: Voit mykistää audion valitsemalla Mikrofoni .

Kaiuttimen äänenvoimakkuuden muuttaminen

Voit lisätä tai vähentää kuulemaasi ääntä säätämällä kaiuttimen, kuulokkeiden tai muiden äänentoistolaitteiden äänenvoimakkuutta.

1. Valitse kellonaika oikeasta alareunasta.
  2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.
    • Vinkki: Voit mykistää äänet valitsemalla Mikrofoni .
  3. Näet äänentoistoasetukset valitsemalla Audio-asetukset .
  4. Äänentoisto-kohdassa käytössä olevan laitteen oikealla näkyy vihreä valintamerkki.

Google Assistantin äänenvoimakkuuden säätäminen komennoilla

Voit muuttaa äänentoiston äänenvoimakkuutta sanomalla "Ok Google" ja sanomalla sitten komennon.  Katso, miten voit käyttää Google Assistantia puhekomennoilla.

• Lisääminen: Lisää äänenvoimakkuutta. (Äänenvoimakkuutta lisätään 10 %).
  • Vähentäminen: Vähennä äänenvoimakkuutta. (Äänenvoimakkuutta vähennetään 10 %).
  • Tietylle tasolle asettaminen: Äänenvoimakkuus 5. Äänenvoimakkuus 65 %.
  • Äänenvoimakkuuden muuttaminen tietyn verran (%): Lisää äänenvoimakkuutta 10 %. Vähennä äänenvoimakkuutta 10 %.
  • Maksimiin asettaminen: Äänenvoimakkuus maksimiin.
  • Minimiin asettaminen: Äänenvoimakkuus minimiin.
  • Mykistäminen: Mykistä äänet.