Juster lydstyrken på din Chromebook

Du kan justere lydstyrken for din mikrofon, højttaler eller en anden enhed via kvikmenuen eller siden Lydindstillinger.

Styr mikrofonens lydstyrke via kvikmenuen

Du kan justere, hvor højt eller lavt din stemme skal lyde for andre under et opkald eller et møde.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Lydindstillinger ud for skyderen til lydstyrke.
  3. Under "Input" kan du trække skyderen for mikrofonen mod venstre eller højre.
Tip! Du kan slå lyden fra ved at vælge Mikrofon .

Juster højttalerens lydstyrke via kvikmenuen

Du kan styre, hvor høj eller lav andres lyd er for dig, ved at justere lydstyrken for din højttaler, dine høretelefoner eller et andet output.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Træk skyderen for lydstyrke mod venstre eller højre.
    • Tip! Vælg Lydstyrke for at slå lyden fra.
  3. Vælg Lydindstillinger for at finde dine indstillinger for output.
  4. Der vises et grønt flueben til højre for den enhed, der er i brug, under "Output".

Bed Google Assistent om at justere lydstyrken

Hvis du vil justere lydstyrken for et output, kan du sige "Hey Google" efterfulgt af en kommando. Se, hvordan du kan styre Google Assistent med din stemme.

• Skru op: Sig "Skru op for lyden" (skruer 10 % op for lyden).
  • Skru ned: Sig "Skru ned for lyden" (skruer 10 % ned for lyden).
  • Angiv et bestemt lydniveau eller en bestemt procentdel: Sig et bestemt lydniveau eller en bestemt procentdel af lydstyrken, f.eks. "Indstil lydstyrken til 5" eller "Indstil lydstyrken til 65 %".
  • Juster lydstyrken med [mængde]: Sig en bestemt procentdel af lydstyrken, f.eks. "Skru 10 % op for lyden" eller "Skru 10 % ned for lyden".
  • Maksimér: Sig "Maksimal lydstyrke".
  • Minimer: Sig "Minimal lydstyrke".
  • Slå lyden fra: Sig "Slå lyden fra".

Slå støjreducering til eller fra via kvikmenuen

Vigtigt! Ikke alle enheder understøtter støjreducering. Hvis du ikke kan udføre trinene nedenfor, understøtter din enhed ikke denne funktion.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Lydindstillinger ud for skyderen til lydstyrke.
  3. Aktivér eller deaktiver Støjreducering under "Input".

Foretag justeringer på siden Lydindstillinger

På denne side kan du:

• Justere lydstyrken for input- og outputenheder.
  • Skifte enhedskilder.
  • Administrere mere avancerede funktioner som f.eks. støjreducering.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Klik på Lyd under "Enhed".
  4. Nu kan du justere følgende indstillinger:
    • Output:
      • Lydstyrke: Justerer lydstyrken
      • Slå lyden fra: Slår lyden fra
      • Enhed: Vælg blandt de tilgængelige enheder
    • Input:
      • Lydstyrke: Justerer lydstyrken
      • Enhed: Vælg blandt de tilgængelige enheder
      • Mikrofontest: Tester mikrofonen

Tip! Der er muligvis flere tilgængelige indstillinger afhængigt af den valgte enhed.