Flagga problem och rapportera intrång i upphovsrätten

Meddela oss om du hittar något i Chrome Web Store som strider mot användarvillkoren för Chrome Web Store eller som gör varumärkes- eller upphovsrättsintrång.

• Meddela utvecklaren om en app eller ett tillägg inte fungerar. Öppna objektet och klicka på Support i Chrome Web Store.
  • Om du vill ge betyg eller feedback öppnar du ett objekt i Chrome Web Store och klickar på Recensioner.

Flagga problem

1. Logga in på Chrome Web Store.
  2. Klicka på objektet som du vill flagga.
  3. Klicka på Flagga problem nere till vänster i fönstret.
  4. Fyll i formuläret och klicka på Skicka.

Rapportera upphovsrätts- eller varumärkesintrång

Om du anser att ett objekt i Chrome Web Store gör intrång i upphovsrätten eller ett varumärke fyller du i detta formulär. Vårt team granskar rapporten och vidtar de åtgärder som krävs.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret