Rapporter problemer og brudd på opphavsrett

Gi oss beskjed hvis du finner noe i Chrome Nettmarked som bryter vilkårene for bruk av Chrome Nettmarked, varemerkerettigheter eller opphavsrett.

• Hvis du kommer over en app eller utvidelse som ikke fungerer skikkelig, bør du si fra til utvikleren. Åpne den aktuelle varen i Chrome Nettmarked, og klikk på Brukerstøtte.
  • For å legge inn vurdering eller tilbakemelding for en vare, åpne varen i Chrome Nettmarked og klikk på Anmeldelser.

Rapporter problemer

1. Logg på Chrome Nettmarked.
  2. Klikk på varen du vil rapportere.
  3. Klikk på Rapporter et problem nederst til venstre i vinduet.
  4. Fyll ut skjemaet, og klikk på Send inn.

Rapporter brudd på opphavsretten eller varemerkerettigheter

Hvis du mener at en vare på Chrome Nettmarked bryter opphavsretten eller varemerkerettigheter, kan du fylle ut dette skjemaet. Teamet vårt går gjennom rapporten din og iverksetter eventuelle nødvendige tiltak.