Tillägg som ändrar inställningarna

Den här artikeln gäller bara Chrome för Windows och Mac.

Tillägg som du installerar från Chrome Web Store kan med ditt tillstånd ändra inställningarna i Chrome. De flesta ändringarna ger en bättre surfupplevelse och gör det enklare att använda tillägget. Ändringarna kan gälla till exempel startsidan, sidan Ny flik och sökmotorn.

Tips! Kontrollera vilka inställningar som ändras innan du laddar ned tillägget.

Ändra tillbaka inställningarna

Om du inte vill att inställningarna ska ändras avinstallerar eller inaktiverar du tillägget. Det går inte att använda tillägget om det inte får ändra inställningarna.

När du tar bort tillägget återställs inställningarna som de var före installationen av det.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Fler verktyg följt av Tillägg.
  3. Klicka på Ta bort vid tillägget som du vill ta bort.
  4. Bekräfta genom att klicka på Ta bort.

Se vilka inställningar som har ändrats av ett tillägg

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger  följt av Inställningar.
  3. Titta efter en rektangel med texten Ett tillägg, [tilläggets namn], styr den här inställningen.