Utvidelser som endrer innstillingene dine

Denne artikkelen gjelder bare for Chrome for Windows og Mac.

Med din tillatelse kan utvidelser du installerer fra Chrome Nettmarked, gjøre endringer i Chrome-innstillingene dine. De fleste endringer forbedrer surfeopplevelsen din og gjør det enklere å bruke utvidelsen. Endringer kan påvirke innstillinger, for eksempel hjemmesiden din, nye faner, søkemotoren eller startsiden.

Tips: Før du installerer en utvidelse, bør du sjekke hvilke Chrome-innstillinger som endres av utvidelsen.

Bytt tilbake til de normale innstillingene

Hvis du ikke vil endre innstillingene dine, kan du avinstallere eller slå av utvidelsen. Du kan ikke bruke utvidelsen hvis du ikke lar den endre innstillingene dine.

Når du fjerner utvidelsen, tilbakestilles innstillingene dine til sånn de var før du installerte den.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og så Flere verktøy og så Utvidelser øverst til høyre.
  3. Klikk på Fjern på utvidelsen du vil fjerne.
  4. Bekreft ved å klikke på Fjern.

Se hvilke innstillinger en utvidelse har endret

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer og så Innstillinger øverst til høyre.
  3. Se etter en rektangulær boks der det står «Denne innstillingen kontrolleres av utvidelsen [navnet på utvidelsen]».