Asetuksia muuttavat laajennukset

Tämä artikkeli koskee vain Windows- ja Mac-tietokoneiden Chrome-selainta.

Jos annat luvan, Chrome Web Storesta asennetut laajennukset voivat tehdä muutoksia Chrome-asetuksiisi. Useimmat muutokset parantavat selauskokemustasi ja helpottavat laajennuksen käyttöä. Muutokset voivat vaikuttaa esimerkiksi etusivun, uusi välilehti ‑sivun, hakukoneen tai aloitussivun asetuksiin.

Vinkki: Ennen kuin asennat laajennuksen, tarkista mitä Chrome-asetuksia laajennus muuttaa.

Asetusten palauttaminen

Jos et halua asetustesi muuttuvan, poista laajennus tai poista se käytöstä. Laajennusta ei voi käyttää ilman, että se muuttaa asetuksiasi.

Jos poistat laajennuksen, asetuksesi palautuvat tilaan, jossa ne olivat ennen laajennuksen asennusta.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Lisää työkaluja ja sitten Laajennukset.
  3. Valitse poistettavan laajennuksen kohdalla Poista.
  4. Vahvista poistaminen valitsemalla Poista.

Laajennuksen muuttamien asetusten katselu

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Etsi suorakulmio, jossa lukee Laajennus [laajennuksen nimi] hallinnoi tätä asetusta.