Gestionar les extensions que canvien la configuració

Aquest article s'aplica només a Chrome per a Windows i per a Mac.

Amb el vostre permís, les extensions que instal·leu des de Chrome Web Store poden fer canvis a la configuració de Chrome. La majoria de canvis milloren l'experiència de navegació i faciliten l'ús de l'extensió, i poden afectar certes opcions de configuració com ara la pàgina d'inici, la pàgina Pestanya nova o el motor de cerca.

Consell: abans d'instal·lar una extensió, comproveu a quines opcions de configuració de Chrome afectarà. Si una extensió canvia la pàgina Pestanya nova i el motor de cerca predeterminat, se us demanarà que confirmeu si heu canviat el motor de cerca de manera intencionada.

Tornar a la configuració habitual

Si no voleu que la configuració canviï, desinstal·leu o desactiveu l'extensió. No la podeu utilitzar sense permetre que modifiqui la configuració.

Quan suprimiu l'extensió, es tornarà a la configuració que hi havia abans d'instal·lar-la. Seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Extensions i després Gestiona les extensions.
  3. A l'extensió que vulgueu suprimir, seleccioneu Suprimeix.
  4. Per confirmar l'acció, seleccioneu Suprimeix.

Trobar les opcions de configuració que una extensió ha modificat

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Més i després Configuració.
  3. Cerqueu un quadre rectangular que diu "Una extensió, [nom de l'extensió], controla aquesta opció de configuració".