Lägga till och öppna Chrome-appar

Du kan lägga till och öppna appar från Chrome Web Store.

Obs! Vissa appar i Chrome Web Store stöds bara på Chromebook och fungerar inte med Windows, Mac eller Linux.

Lägga till en app

Lägga till en app från Chrome Web Store
  1. Öppna Chrome Web Store.
  2. Sök eller bläddra efter den app du vill ha.
  3. Klicka på Lägg till i Chrome.
Lägga till genvägar till webbplatser som en app
Om du använder Windows, Linux eller en Chromebook kan du lägga till en genväg till en webbplats på internet som en app i Chrome.
  1. Öppna Chrome.
  2. Besök webbplatsen som du vill lägga till som en app.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  4. Klicka på Fler verktyg.
  5. Klicka på Skapa genväg.
  6. Ange ett namn på genvägen och klicka på Skapa.

Öppna en app

Öppna en app
  1. Öppna Chrome.
  2. Skriv chrome://apps i adressfältet högst upp.
  3. Tryck på Retur.
  4. Klicka på den app som du vill öppna.

Högerklicka på en app om du vill öppna den på en vanlig flik, en fäst flik eller i helskärmsläge.

Öppna appar i andra webbläsare

Det går att öppna en app i andra webbläsare om appens webbadress börjar med http://. Gör så här:

1. Öppna Chrome.
  2. Öppna appen och bekräfta webbadressen.
  3. Kopiera webbadressen och klistra in den i adressfältet i den andra webbläsaren för att öppna appen.
Öppna en app på Chromebook

Visa och öppna appar på Chromebook genom att klicka på översikten Översikt.